Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bombayı yine ATV patlattı

Geçen yıl Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin paydos etmesiyle birlikte başrol oyuncusu Oktay Kaynarca bir anda ortadan kaybolmuştu. Sonra bir de baktım, Taşkent'ten, Buhara'dan, Semerkant'tan fotoğraflar paylaşıyor. Hem de o yörenin kıyafet ve aksesuarları ile. Merak edip, "Hayrola?" diye aradım. "Önemli bir dizi projemiz var, çok sıkı bir iş olacak, hem mekan bakıyoruz hem de hikayeyi geçtiği yerlerde kokluyoruz" demişti. Hatta ona büyük ilgi gösteren yöre halkının, gittiği her yerde kendisini "Kafkas Kartalı" diye karşıladığını anlatmıştı. Sonunda proje hayata geçti, hatta eylül ayında Atv ekranında yayınlanacak dizi için sete bile çıkıldı.



Görünen o ki, yeni dönemin en büyük dizi bombasını Atv patlatacak. Dizinin proje tasarımı Oktay Kaynarca ve ünlü yönetmen Onur Tan'a ait. Kaynarca dizide Cezayir adlı bir askeri oynayacak. Ona aralarında Ebru Özkan, Pelin Akil, Hakan Karahan, Ragıp Savaş ve Işıl Yücesoy'un da aralarında yer aldığı dev bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.
Öyleyse; gel eylül, geeeel!..

Oh be devlet varmış!
Bir hafta içinde Marmaris'teki dev orman yangınını tüm imkanları seferber ederek söndürdük. Karadeniz'i vuran sel felaketini bu kez erken uyarı sisteminin devreye sokulmasıyla ucuz atlattık. İspanya'daki toplantıda ortaya koyduğumuz omurgalı diplomasi ile istediğimizi çatır çatır aldık. Güneydoğu'daki operasyonlarda terör maşalarını inlerinde vurduk. Ve... Bir hafta içinde iki büyük mafya babasını yaka paça paketledik. Bu sonuncusuna nasıl sevindim anlatamam. Zira yıllardır herkesin gözlerinin içine baka baka iş çeviriyor ama kimse onlara dokunamıyordu.
"Devletin gücünü" gösterip, vatandaşına "İyi ki başımızda devlet var" dedirten herkesten Allah razı olsun...

Bize 'Anında Görüntü' lazım
Dün size Show TV'deki Güldürme Beni programını eksen alarak doğaçlama güldürüde geriye gittiğimiz tespitinde bulunmuştum. Tesadüf bu ya, aynı akşam Yandex'te dolaşırken 2006 yılında konuk olduğum FOX'taki Anında Görüntü programına denk geldim. Osmantan Erkır'ın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği canlı yayınlanan güldürü programında kendilerine Mahşeri Cümbüş diyen Ankaralı 6 yetenekli genç tiyatrocu, doğaçlama oyunculuğun kitabını adeta her hafta yeniden yazıyordu. Nitekim daha sonra hemen hepsi ilerleyen yıllarda başarılı birer oyuncu olarak isimlerini sinema ve tiyatro afişleri ile dizi jeneriklerine yazdırdılar.



Diyeceğim o ki, sevgili dostum Osmantan yeniden yetenekli gençler bulsa, bu "yerli ve milli" formatı bir kez daha ekranlarımıza getirip şu mizah kuraklığına çare olsa..
Bu arada herhangi bir arama motoruna "Anında Görüntü Yüksel Aytuğ" yazarak o dönem büyük reyting alan ve FOX'ta defalarca tekrar edilen bölümü izlerseniz siz de bana hak vereceksiniz.

Şeref kürsüsü
Yalova'da su satarak kazandığı tüm parayı düzenli olarak Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan 11 yaşındaki Alperen Dede'yi yetiştiren o anne ve babaya bin kere helal olsun.

Zap'tiye
Van'da düzenlenen Gökyüzüne Bakma Etkinliği'ne 10 bin kişi katılmış. Bu ay işsizlik oranı yine yüksek çıkacak gibi...

Ne demiş?
"
Ee artık 81 ildeki suçlular düşünsün, sağınız Müge Anlı, solunuz emniyet müdürü enişte..." (Hülya Yılmaz adlı okurumun mesajı)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA