Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Nükhet Duru gökten inmedi

Nükhet Duru'nun şarkı söylemeden, sahnenin büyüsünü yaşamadan solan bir çiçeğe dönüşeceğini düşünüyorum.
Sevgisini, eğlencesini, neşesini, keyfini, kederini sahnede, şarkılarla yaşar çünkü.
Türk pop müziğinin en büyük yorumcularından biridir. Şarkılar ona yapışır, o da şarkılarına. Bu nedenle özeldir.
Geçenlerde, Nişantaşı'ndaki Frankie'de sahne almış. O günden beri medyada bir Nükhet Duru rüzgarı esiyor.
Nihayet!
İzleyenler sahnesini, enerjisini, yorumculuğunu anlata anlata bitiremiyor. Öyle bir tavır var ki; Nükhet Duru yeni keşfediliyor sanki. İyi de bu kadın 30 yıldır böyle; şimdi olmadı ki.
Ama bizde bir görmemefark etmeme durumu var ne yazık ki!
Nükhet 'Tam Zamanında' albümünü yaptığında aylardan Kasım'dı. Dört ay geçti ve ne ilginçtir; günde en az iki saatini radyo dinleyerek geçiren ben, bir kez bile bir Nükhet Duru şarkısına rastlamadım.
Kusura bakmasınlar ama radyocuların ortak bir listesi var sanırım. Aynı anda iki ayrı radyoda aynı şarkıların çalması hangi olasılık hesabı ile açıklanabilir?

DOZ AŞIMI
Tamam, en çok dinlenen, en çok satılan albümleri listelerine alıyor olabilirler ama bir tane alternatif bir şey olmaz mı?
Sıla, Mustafa Ceceli, Ferhat Göçer dinlemekten içim bayıldı.
Hepsini seviyorum ama doz aşımı diye bir şey var. (Beş ayrı radyodan söz ediyorum.) Bu nedenle radyocuların da 'Tam Zamanında' albümünü keşfetmelerini diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA