Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dudak doldurtmaya son!

Dudaklarının Arap Bacı'nın dudakları gibi olmasını isteyen sosyetik hanımlarımıza müjde! Artık dolgun gözükmeleri için 5-6 ayda bir dudaklarınıza restylane gibi dolgu maddeleri sıktırmanıza gerek kalmadı! Çünkü Amerika'da dudak kalınlaştıran ruj çıkmış! Kullananların söylediğine göre, 'City Lips' markası ile satışa sunulan rujun, kolojen içerdiği için 30 gün düzenli olarak kullanılması halinde 2-3 ay süreyle kalıcı bir etkisi varmış. Başta sadece gece yatarken sürülebilen şeffaf ruj üreten firma, şimdi 16 renk çeşidiyle gündüz serisini de çıkartmış. Deniz Berdan, Etel Baler ve Aysun Kayacı, bu ruju keşfedenlerden sadece birkaçı...

HEDİYESİ 29 $
Son zamanlarda bütün sosyetiklerin dudaklarının birbirinin kopyası olduğu düşünülürse, bence farklılık tabii ki doğal olanlarda! Ama ille de Arap Bacı'nın dudaklarına sahip olmak istiyorsanız, ruju 'www.citylips.com' adresinden sipariş verebilirsiniz. Yolu Paris'e düşenler de Sephoro'da bulabilir. Hediyesi de sudan ucuz; 29 Dolar!!!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA