Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tarih kokan mücevherler!

2005'in son demlerini yaşadığımız şu günlerde İstanbul'un elitleri mücevher, saat ve takı davetlerinde koşmaktan helak olacak gibi gözüküyor. Etraf mücevherden, takıdan, saatten geçilmiyor. Ayrıca hediye seçmekten, saat ve mücevher bakmaktan da bitap düşmüş durumdalar. Yılbaşı hazırlıkları ile birlikte sokak şıkırtıları başladı, vitrinler şenlendi. Bu gidişle İstanbul'un elitlerinin aşırı doz şıkırtı yüklemesinden vücut dengelerinin de bozulacağı kuvvetle muhtemel! İstanbul'un elitleri, son olarak ünlü mücevher firması Zen Diamond'ın yeni koleksiyonu "Sur-u Sultaniye"yi yakından görmek için Antik Palace'daydı. Topkapı Sarayı'nı çevreleyen surlardan adını alan koleksiyonun güzelliği, davete katılan kadınların bünyelerini alt üst etti!!!

BROŞ SEMKER'İN OLDU
Zen Diamond'ın Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş'in ev sahipliği yaptığı gecede, ünlü mankenlerin sergilediği takılar cidden göz kamaştırıyordu. Takıların yanı sıra mücevherlerin tasarımcısı Hasan Kale'ye ilham kaynağı olan kişilerin resimleri de panoların üzerinde sergilenmesi hoş bir düşünceydi. Ayrıca davette Topkapı Sarayı yararına mini bir de müzayede düzenlendi. Turgay Artam'ın yönettiği tek parçalık müzayedede, Hürrem Sultan'ın küpelerinden ilham alınarak tasarlanan, üzerinde padişah portrelerinin bulunduğu broş, 14 bin YTL ödeyen Aydan Semker'in oldu. Öyle gözüküyor ki, bu tip davetler devam ederse, sosyetiklerin iradeleri ve cüzdanları fena halde zorlanmaya devam edecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA