Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşandıktan sonra görüşmeye başladılar!

Önceki yaz Bodrum'da tanışıp, yıldırım hızıyla nikah masasına oturan Kerem-Süreyya Dürüst çiftinin 1.5 yıl devam eden 'evcilik oyunu', 9 Şubat'ta resmen bitti. Duruşmaya katılmayan Kerem ile Süreyya, vekalet verdikleri avukatları sayesinde tek celsede boşandı.

Olur mu olur!!!
Öğrendiğime göre ikisi de birbirinden hiçbir şey talep etmemiş. Yalnız boşanacakları güne kadar Kerem'le karşılaşmamak için annesi ile Bahamalar'a giden Süreyya'nın boşanmanın ardından taktik değiştirdiğini duydum! Aileye yakın kaynaklar, Kerem ile Süreyya'nın şimdilerde zaman zaman buluşup, konuştuklarını söylüyor! Kim bilir; boşanmalarına neden, üçüncü bir şahıs olmadığı için ilişkilerini dostça sürdürmek istemiş de olabilirler. Ama herkesin korktuğu şu: Yaşları küçük olduğu için evliliği bir oyun gibi görebilir, tekrar barışıp, evlenmeyi bile düşünebilirler. Birkaç ay önce de büyük bir kavga sonucu İstanbul'da yaşayan ailelerini "Boşanıyoruz" diye aramış; Miami'ye geldiklerinde onları havalimanında sarmaş dolaş karşılamışlardı. O yüzden Kerem ile Süreyya'nın ne yapacakları belli olmaz. Vallahi olur mu olur!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA