Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Önce baktılar sonra aldılar

İstanbul sosyetesinin ünlü kadınları hafta içinde Tansa Mermerci Ekşioğlu, Zeynep Tunuslu ve Ebru Danyal'ın takı sergisinde bir araya geldi. Davet sonunda sergilenen takıların neredeyse tamamı satılmıştı

Geçen hafta sosyetenin ünlü kadınları, Mayadrom Sports Center'daki sergide neredeyse tam kadro bir araya geldi. Söz konusu sergi, takı sergisi olunca; üstelik takıların tasarımcıları da ünlü olunca sosyetiklerin ilgisine şaşırmamak gerek. Çünkü her kadın gibi bizim sosyetiklerin de takıya ne kadar meraklı olduklarını herhalde söylememe gerek yok. Son zamanlarda sanatsal etkinliklere ağırlık veren Mayadrom Sports Center'ın Toprak Sanat işbirliği ile gerçekleştirdiği sergide Tansa Mermerci Ekşioğlu, Zeynep Tunuslu ve Ebru Danyal, el emeği göz nuru takıları ziyaretçilerin beğenisine sundu. Davetliler hem arkadaşları olan tasarımcılarla bol bol takı sohbeti yaptı hem de takıları yakından inceleme fırsatı buldu. Tahmin edeceğiniz gibi takıların birçoğu hemen oracıkta sahiplerini buldu. Bu arada satıştan elde edilen gelirin bir bölümünün Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlandığının da altını çizmek gerek. Yani sosyete, takıları satın alarak hem kendilerini hem de lösemili çocukları sevindirmiş oldu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA