Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Herkes vardı ama Semra Özal yoktu!

Turgut Özal'ın doktoru Cengiz Aslan'ın kızı Suzan Aslı Aslan ile Can Korur, Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir düğünle evlendi. İstanbul'un elitlerinin tam kadro katıldığı düğünde gözler Semra Özal'ı aradı!!!

Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın doktoru olarak ün yapan Nörolog Cengiz Aslan, Çırağan Sarayı'ndaki düğünle kızı Suzan Aslı'yı Can Korur ile baş göz etti. İstanbul'un elitlerinin neredeyse tamamının akın ettiği düğün, sezonun ilk önemli düğünü olmasına rağmen bence ihtişamı ve görkemi ile bu yazın 'Top 10'unda ilk sırayı alacak. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın kıydığı nikahta, gelinin şahitliğini Güngör-Melih Sipahioğlu çifti, damadın şahitliğini ise Yiğit Şardan ile Nail Keçeli yaptı. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı düğünde konuşulan tek konu, Semra Özal'ın, Aslan'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmasıydı!

EX GELİNİNİ GÖRMEK İSTEMİYORMUŞ

Özal Ailesi'nden Zeynep ve Ahmet Özal'ın katıldığı düğünde, Semra Hanım'ın yanı sıra Efe Özal da yoktu! Hâl böyle olunca dedikodu kazanları kaynamaya başladı. Konuşulanlara göre, Semra Hanım'ın gelmemesinin nedeni, Efe Özal'ın boşandığı eşi Zeynep Beşikçioğlu'nun da düğüne davet edilmesiymiş. Semra Hanım, "O varsa, ben yokum" deyip gelmemiş. Semra Hanım'ın, torunları Turgut ile Semra Naz'ı kendisine ve oğluna göstermediği için Zeynep Beşikçioğlu'nu görmeye bile tahammülü yokmuş. Zaten Efe Özal da aynı sebepten düğüne gelmemiş. Bu arada Ahmet Özal ve Zeynep Özal'ın, annelerine nispet yaparcasına düğün boyunca Zeynep Beşikçioğlu ile canciğer kuzusarması kıvamında olması da bol bol dedikodu malzemesi yapıldı!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA