Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanma nedeni 'Azgın Teke Sendromu'!

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton Günyeli ile Mehmet Günyeli'nin 11 yıllık evliliğinin çatırdadığını ilk bu köşede okumuştunuz. 35 yaşında nikah masasına oturan Leyla Hanım ile Mehmet Bey'in oğulları Eros ve Atlas'ın yüzü suyu hürmetine barışmalarını, evliliklerini kurtarmalarını temenni etmiştim. Ancak aileye yakın kaynaklardan öğrendim ki, barışmaları için en küçük bir umut bile kalmamış! Çünkü Mehmet Bey, son birkaç yıldır sosyetede kol gezen 'Azgın Teke Sendromu'nun takipçisi olmuş! Mehmet Bey'in geçen ocak ayından bu yana, neredeyse yarı yaşında genç bir kızla ilişkisi varmış!

LEYLA HANIM ÇOK KARARLI
Son birkaç yıldır fotoğrafçılığa sevdalanan ve başarılı sergilere imza atan Mehmet Bey, yasak aşkını da bir sanat galerisinde bulmuş. Eşinin bu ilişkisinden haberdar olan Leyla Hanım, bir süre takip ettikten sonra kanıtlara da ulaşmış. Üstelik başlarda çocuklarının hatırına, evliliğini kurtarmak için epey bir mücadele etmiş. Ancak Mehmet Bey'den ümidini kesince boşanmaya karar vermiş. Leyla Hanım'ın çok kararlı olduğunu duydum ama bildiğim kadarıyla henüz ortada açılan bir dava falan yok. Umarım Mehmet Bey yanlışından dönüp, bir şekilde Leyla Hanım'ın gönlünü almayı başarır da evlilikleri kurtulur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA