Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Erganiler boşandı sıra onlarda!

Emre Ergani, üç hafta önce üç aylık eşi Şebnem Işık'tan boşanmıştı. Hatırlarsınız; Şebnem Hanım, boşanma arifesinde eşinin kendisini Blackk'teki ortağı Figen Doğusoy'un kardeşi Sinem Orhon ile aldattığını söylemiş, ben de yazmıştım. Yazımın çıktığı gün Sinem Hanım'ın eşi Doruk Orhon aramış; Emre ile eşinin yasak aşk iddialarını yalanlamıştı. Ailece şokta olduklarını belirten Orhon, "Emre ile Şebnem'in evliliğini kurtarabilmek için çok uğraştık. En çok da eşim çaba gösterdi, hatta bir ay boyunca Şebnem'i teselli etti" demişti. Önceki gün öğrendim ki, başta eşine sahip çıkan, arkasında duran Doruk Bey, eşi Sinem Hanım'a boşanma davası açmış!

DORUK BEY YORUM YAPMAK İSTEMEDİ!
Duyumum üzerine Doruk Bey'i aradım. Doruk Bey, bu konu üzerine konuşmama kararı aldığını söyledi! Ancak çiftin boşanma davasını tüm Ankara diline dolamış durumda! Başta eşine sahip çıkan Doruk Bey'in sonradan çark etmesini anlayamadım tabii. Acaba boşanma davası açmasının nedeni, Ergani mi, yoksa şu son bir ay içinde eşi ile evlilik birliğini temelden sarsacak bir şey mi oldu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA