Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Biber'de çifte kutlama

Ünlü işadamı Osman Merzeci 53. doğum gününü, Emre Ergani'nin yıllar sonra yeniden açtığı Biber Bar'da kutladı. Biber'in açılış gecesi olduğu için Osman Bey, sevgilisi Melis Murathanoğlu ve 100'e yakın dostu çifte kutlama yaşadı

İş hayatının renkli simalarından Osman Merzeci, 10 yıllık eşi Serra Tokar'dan boşandıktan sonra gönlünü, başından bir evlilik geçen Melis Murathanoğlu'na kaptırmıştı. Yaklaşık bir yıldır birlikte olan Merzeci ile kendinden yaşça küçük Melis Hanım'ın ilişkileri maşallah çok iyi gidiyor. Çok renkli yaşamları olan ve partileri hiç kaçırmayan çift bu kez kendileri parti verdi. Partinin sebebi, Osman Bey'in 53. yaşına girmesiydi. Parti için yakın arkadaşları Emre Ergani'nin yıllar sonra yeniden açtığı Biber'i seçtiler. Biber, Osman Merzeci'nin doğum günü partisiyle kapılarını açtığı için aslında aynı gece iki kutlama oldu.

EĞLENCEYE DOYAMADI

Partiye Merzeci ile sevgilisinin yaklaşık 100'e yakın dostu katıldı. Osman Bey, sevgilisi ve hepsi de iş ve cemiyet hayatının tanınmış simaları olan dostlarıyla yeni yaşını kutladı. Partinin ilgi odağı hiç şüphesiz partinin ev sahiplerinden Melis Murathanoğlu'ydu. Çünkü düzgün vücudunu ortaya çıkaran gri elbisesiyle çok şıktı. Ünlü DJ Suat Ateşdağlı'nın çaldığı müziklerle eğlenceli saatler geçiren Osman Bey'e bu eğlence yetmemiş olacak ki, partiden sonra sevgilisi ve yakın dostlarını da alıp başka bir mekanda kutlamaya devam etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA