Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Cümbüş'ten 'evlilik sözleşmesi' jesti!

2008 yazından bu yana flört eden Serdar Cümbüş ile Şule Zorlu, gizledikleri aşklarını geçen martta dosta-düşmana ifşa etmişlerdi! Baba Ahmet Nazif Zorlu, bu ilişkiye onay vermeyince Şule Hanım, Zorlu Holding'deki hisselerini 40 milyon TL'ye babasına devretmiş, babası ile maddi anlamda bağını koparınca ilişkisini de gönlünce yaşamaya başlamıştı. Uzun süre ortada gözükmeyen aşıklar, yine bir sürpriz yapıp, 26 Ekim'de sessiz sedasız ABD'nin başkenti Washington'daki Türk Konsolosluğu'nda nikah masasına oturmuştu.

ŞULE HANIM ÖNCE İSTEMEMİŞ
Vuslata erdikten sonra henüz yüzlerini göstermeyen çiçeği burnunda evlilerle ilgili ilginç bir bilgi öğrendim! Cümbüş çifti, boşanma arifesinde olan Cem Uzan-Alara Koçibey ile tekrar konuşulmaya başlayan 'evlilik sözleşmesi'ne imza atmış! Üstelik evlilik sözleşmesi isteği, eşine göre mal varlığı daha az olan Serdar Cümbüş'ten gelmiş. Şule Hanım, başta müstakbel eşinin bu isteğini reddetse de, Serdar Bey'in ısrarları karşısında, hazırlanan protokole imza atmış. Yani Allah göstermesin tabii ama; çiftin boşanmaları durumunda Serdar Bey, sadece Zorlu Holding'deki hisseleri için 40 milyon TL alan Şule Hanım'dan bir kuruş bile alamayacak!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA