Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İstanbul'un elitleri Prada'yı şaşkına çevirdi

Dünyanın lider lüks markalarından Prada'nın Türkiye'deki ilk mağazasının açılışı çok görkemli oldu. Nişantaşı'ndaki mağazanın açılışına akın eden İstanbul'un elitleri, şıklıklarıyla Prada'nın yöneticilerini bile şaşırttı Dünyanın

Başbakanımızın söylediği gibi hakikaten kriz Türkiye'yi teğet geçiyor. Baksanıza Dubai'nin borçlarını ödeyemediği, Yunanistan'ın iflasın eşiğine geldiği bu kriz ortamında İstanbul'da dünyanın en pahalı markaları mağaza açtı. Önce Hermes, birkaç gün sonra da dünyanın lider lüks markası Prada, Türk tüketicisiyle buluştu. Bu markaların en sadık müşterileri olan İstanbul'un elitleri de doğal olarak açılışlarda boy gösterdi. Ne yalan söyleyeyim Prada'nın açılışı Hermes'ten daha görkemli oldu. Tabi bunda Ömer Karacan'ın büyük rolü var. Çünkü Prada'nın Nişantaşı'ndaki mağazasının açılış davetini Ömer Karacan'ın şirketi Private Class organize etti. Davetli listesini bizzat Ömer Bey kendisi hazırladı.

YİYECEKLER ZUMA'DAN MÜZİK UZAKDOĞU'DAN
Elitler, en şık kıyafetlerini ve ayakkabılarını giyip en trendi çantalarını kollarına takarak Prada'ya 'hayırlı olsun'a geldi. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı açılış daveti, Prada'nın İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdürü Sebastian Suhl, mağazanın tasarımını yapan ünlü mimar Roberto Baciocchi ve İtalya'dan gelen Prada yetkililerinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Davetlilere Zuma'nın mönüsünden yiyecekler ikram edildi ki, Zuma ilk kez bir davet için catering hizmeti verdi. Davette müzik de unutulmamıştı. Paris, New York, Hong Kong gibi metropollerde müzik tutkunlarını peşinden sürükleyen 'DJ Misty Rabbit' ismiyle ünlenen Mimi Xu muhteşem performansıyla elitlere eğlenceli saatler yaşattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA