Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yıldırım ile Cavcav dünür mü oluyor?

Henüz 26 yaşındaki Süreyya Yalçın'ı aşk konusunda tutabilene aşk olsun!!! Şimdiye kadar başından iki evlilik, iki de nişan geçen Süreyya, flört konusunda ciddi bir rekora koşuyor! Önceki gün Süreyya'nın, ekimde flört etmeye başladığı Selim Selimoğlu'ndan ayrıldığını yazmıştım. Meğer Süreyya yenisini bulduğu için Selim'den ayrılmış! Süreyya'nın Tunç Cavcav adlı yeni beyaz atlı prensi de, Selim'den önceki sevgilisi Barış Demirok gibi Ankaralı. Üstelik Tunç Cavcav, Süreyya'nın Fenerbahçe Başkanı olan dayısı Aziz Yıldırım'ın daha önce ciddi anlamda sözlü ağız dalaşına girdiği ve mahkemelik olduğu Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın da yeğeni...

BAKALIM AZİZ BAŞKAN BU AŞKA NE DİYECEK?
Aziz Başkan, fanatik bir Fenerli olan kızı Hande'nin, fanatik bir Galatasaray taraftarı olan Mehmet Gamgam'la evlenmesine izin vermişti. Bakalım yeğeni Süreyya Yalçın'ın, İlhan Cavcav'ın yeğeni Tunç Cavcav ile flört etmesine ne diyecek. Bu arada flört konusunda çok hızlı olan Süreyya'nın bu ilişkisinin ne kadar süreceği de tartışılır tabii!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA