Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu yaz evleniyorlar

Birkaç ay önce, "Yakında Derin Mermerci ile Tolga Egemen'den evlilik haberi alırsanız hiç şaşırmayın" diye yazmıştım ve beklenen haber geldi... Kasım 2008'den bu yana flört eden Derin ile Tolga evlenmeye karar verdi. Tolga, önceki gün çıktıkları yemek dönüşü sevgilisi Derin'e evlenmek teklif etmiş. Derin de hiç düşünmeden "evet" cevabını vermiş. Evet, Derin ile Tolga evleniyor; hem de bu yaz. Mutluluktan ayakları yerden kesilen Derin, evlilik teklifinin ardından dün çıkacağı 15 günlük New York seyahatini, evlilik hazırlıkları yapmak için iptal etmiş.

CUMARTESİ İSTEYECEKLER
Tolga, anne ve babasını alıp, bu cumartesi günü de Allah'ın emri, peygamberin kavliyle, Derin'i annesi Ender Hanım'dan istemek için, Vaniköy'deki yalılarına gidecekmiş. Herkesin birbirine çok yakıştırdığı Derin ile Tolga, umarım bir ömür boyu hep mutlu olurlar. Bu arada geçen yaz Ali Deveci'nin Alaçatı'daki arazisini satın alan Derin ile Tolga'nın fotoğrafı, ilk resmi evrak olan tapu senedine yapışmıştı. Fotoğrafları bu yaz da nüfus cüzdanına yapacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA