Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu kez erkekler için 'sanat' yaptı!

Bir süreliğine ara verdiği resim çalışmalarına geri dönen Emre Ertürk, nisan başında ressam Gülay Alpay'la katıldığı New York ART Expo'da, üç boyutlu kutu şeklindeki ilginç enstalasyonu ile olay yaratmıştı. Siyahi bir erkeğin çıplak vücudunu boyayan Emre, mahrem yerine bir kutu koymuş ve kutuya da bir delik açmıştı.

YENİ ESERİNİ MÜZEDE SERGİLEDİ
New York'un önemli çağdaş sanat fuarlarından biri olan NY ART Expo'da Emre'nin standında kuyruklar oluşmuştu. Emre, özellikle kadınlar tarafından büyük ilgi gören enstalasyonun bu kez erkekler için olanını yapmış! Ertürk ile Alpay, büyük ilgi gören interaktif çalışmalarının bir benzerini, geçen salı günü New York 5'inci caddedeki Gerswhin Müzesi'nde gerçekleştirmiş. 'Gülay&Emre NY in Wonderland' adı altında gerçekleşen sanat etkinliğinde, Emre bu kez siyahi bir kadının çıplak vücudunu boyayıp, mahrem yerine kare bir kutu koymuş ve kutunun önüne de bir delik açmış. New York'lu elitlerin büyük ilgi gösterdiği sanat etkinliğinde, kadınların aksine bu kez sanat eserinin önünde erkekler kuyruk olmuş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA