Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanacağı eşini İstanbul'da istemiyor!

2.5 yıllık eşi Martha Şavkan'dan boşanmak için mahkemeye başvuran Aytek Şavkan, dava dilekçesinde 500 bin lira manevi tazminat istemişti! Şavkan'ın dilekçesine niçin böyle bir tazminat maddesi eklediğini yeni öğrendim. Çünkü Aytek, boşandıktan sonra Brezilya'ya dönmek yerine burada yaşamaya karar verdiğini açıklayan eşinin İstanbul'da kalmasını istemiyormuş! Anlaşılan bu yüzden de gözünü korkutmak için böylesi yüksek bir para istemiş! Ancak çiftin 8 Nisan'da gerçekleşen ilk duruşmasında Martha da nafaka ve tazminat talep edince, hakim duruşmayı 15 Haziran'a ertelemişti.

ÜLKENE DÖN NAFAKAYI AL!
Yakın çevresinden duyduğuma göre, Aytek Şavkan, Martha'nın İstanbul'u terk etmesi durumunda, tazminat talebinden vazgeçip, istediği tazminat ve nafakayı da vermeyi vaat etmiş. Ancak İstanbul'da ülkesi Brezilya'dan daha popüler olan Martha, buna hiç yanaşmıyormuş. Çiftin, daha başından sancılı geçeceği belli olan boşanma süreci bakalım 15 Haziran'da sona erecek mi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA