Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Rakip rezidanstan bir katı kapatmış!

Astoria Residences ve Bellevue Residences gibi lüks yatırımlara imza atan Astaş Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, son olarak da Maçka Residences, Interior Design by Armani Casa adını taşıyan projesinin startını vermişti. Hatta Aşçı, geçen hafta yeni projesini kutlamak için dünyaca ünlü top model Karolina Kurkova'yı getirtip, İstanbul'un elitlerine Çırağan Sarayı'nda bir davet vermişti. Lüks rezidanslar yapan Vedat Bey nerede oturuyor bilmiyorum ama geçenlerde kendisine görkemli bir ev satın aldığını duydum. Ancak Vedat Bey'in tercihini nereden yana kullandığını öğrendiğimde doğrusu çok şaşırdım; okuyunca sizince de şaşıracağınıza eminim!!!

ALTI DAİREYİ BİRLEŞTİRİP 2.4 MİLYON $ VERMİŞ
İkisi çoktan biten, birinin de geçtiğimiz günlerde temellerinin atıldığı İstanbul'un en lüks üç rezidansını hayata geçiren Vedat Bey, nereden ev almış biliyor musunuz? Bomonti'de yükselmekte olan 42 katlı Rixos Residences'ten!!! Öğrendiğime göre Vedat Bey'in dairesi çok özelmiş. Bir kattaki altı daireyi satın alıp, birleştiren Vedat Bey, tavanı yedi metre yüksekliğinde olan, 600 metrekarelik, bahçeli bir dairede oturacakmış. Artık oturmak için mi aldı, yoksa iyi bir yatırım olduğunu mu düşündü, bilmiyorum ama Vedat Bey gibi böylesi lüks rezidanslar yapan birinin yaklaşık 2.4 milyon dolar verip rakip firmadan ev alması bana çok garip geldi!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA