Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türkbükü'ne sanki bomba düşmüş!

Hafta sonu iki günlüğüne Bodrum'a kaçtım. Yalıkavak'taki otelimiz Highlight'tan sosyalleşmek için Türkbükü'ne inelim dedik ama bin pişman olduk! Eğlencesiyle ünlü Türkbükü'ne sanki bomba düşmüştü; köyde yaprak bile kımıldamıyordu. Dünyada yeni yeni adını duyurmaya başlayan Bodrum'daki eğlence turizminin geleceği, ses yasağı yüzünden karanlığa gömülmüştü. Temeli eğlence üzerine kurulmuş böylesi turistik bir yerde, ses yasağı olur mu Allah aşkına! Türkbükü'nün en önemli çekim merkezlerinden biri olan Ship A Hoy ve Mavi'ye gelen 15 günlük kapama cezası, köyü resmen hayalet şehre çevirmiş! Düşünün, Ship A Hoy'un sahibi Zafer Tarlan, Muğla'da gelir vergisinde yıllardır mekanıyla ilk üçe giren bir isim.

TEKNELER DE KAÇTI
İşte ekonomiye vurulan en büyük darbelerden biri bu. Sadece bu da değil tabii; normal bir hafta sonunda Türkbükü açıklarında demirli neredeyse 100'e yakın tekne olurdu; bu hafta sonu saydım topu topu 7 tekne vardı. Çünkü hepsi gönlünce eğlenebilmek için Yunan adalarına kaçmış. Ekonomiye vurulan darbeyi alt alta koyup hesaplayın. Umarım tez zamanda dünyada sadece eğlencesini pazarlayarak turizm yapan St.Tropez, İbiza ve Mikonos'tan feyz alırız!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA