Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Esareti bitti ama dönmek istemiyor!

Galatasaray'ın efsane başkanı Selahattin Beyazıt'ın oğlu Murat Beyazıt, borçları yüzünden tası tarağı toplayıp, yılbaşı arifesinde New York'a kaçmıştı. 1996 yılında ünlü oyuncak markası Toys'R'Us'ı Türkiye getiren, Mart 2008'de bu markayı bırakıp kendi markası Toyiki'yi yaratan Beyazıt; piyasaya yaklaşık 20 milyon dolar borçlanmıştı. Alacaklılar sıkıştırınca da çareyi New York Manhattan'daki evine kaçmakta bulmuştu. Daha önce de birkaç kez oğlunun iş hayatındaki başarısızlıklarının ceremesini çeken Selahattin Bey bu sefer oğluna destek olmamıştı.

BABA YÜREĞİ DAYANAMADI
Ancak baba yüreği işte... Selahattin Bey, oğluna ne kadar kızsa da sonunda insafa gelip, borçlarının büyük bir çoğunluğunu temizlemiş. Ancak borçlarını kapayan baba Selahattin Beyazıt ile oğlunun hasreti ile yanıp tutuşan anne Ayşe Beyazıt, oğullarının artık Türkiye'ye gelmesini istese de; Murat Bey hala 'Nuh' deyip peygamber demiyormuş! Borçlarının temizlenmesine rağmen İstanbul'a dönmek istemeyen Murat Beyazıt'ın inadı bakalım daha ne kadar sürecek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA