Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kilo vermek için kampa girmiş!

Yaz başında Göcek'te bikinili görüntülenen Hülya Avşar'ın fazla kilolarını, o dönemde herkes diline dolamıştı! Kışın ayağı kırıldığı sırada aldığı kiloları bu yüzden kendine dert edinen Avşar; tatil dönüşü soluğu, geçen yıl kendisine iki ayda 9 kilo verdiren ünlü diyetisyen Banu Kazanç'ın kliniğinde almıştı. Kazanç, 1.5 aylık dönemde Avşar'a yine 9 kilo verdirmeyi başarmıştı. Ancak araya yaz tatili girdiği için 1.5 aydır Kazanç'a gidemeyen Avşar, geçen hafta da Osman Müftüoğlu'nun Bodrum Palmalife'taki 'Yaşasın Hayat Enstitüsü'ne kendini kapatmış.

BİR HAFTA SADECE HAPLA BESLENMİŞ
Anlaşılan Avşar, son yıllarda özellikle sosyetede tavan yapan detoks mevzuuna kafa yormaya başlamış. Tam bir hafta süreyle uzmanlar gözetiminde hiçbir şey yemeyen ve içmeyen Avşar, günde sadece iki bardak meyve suyu ve bitki özlerinden hazırlanmış dört-beş bitkisel hapla yetinip, birkaç kilosundan daha kurtulmuş. Geçenlerde İstinye Park'ta rastladığım Avşar'da cidden gözle görülür bir değişiklik vardı. Ancak halen birkaç kilo daha fazlası var gibi gözüküyor; bakalım onlardan ne zaman ve nasıl kurtulacak!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA