Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

En eğlenceli alışveriş

Ekonomik krizin etkisini azaltmak ve perakende sektörünü canlandırmak amacıyla geçen yıl New York, Londra ve Paris'in de aralarında bulunduğu 13 büyük şehirde 'Fashion's Night Out' (FNO) düzenlenmişti. Bu yıl bu projeye eklenen üç şehir arasında İstanbul da var. Vogue dergisinin öncülüğünde 'Modanın en büyük alışveriş partisi' sloganıyla yola çıkılan 16 Eylül'deki bu etkinlikte; Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park olmak üzere İstanbul'un üç farklı bölgesinde yer alan 570 markanın bine yakın mağazası saat 24.00'e kadar açık olacak. Bütün mağazalar tüketiciye özel indirimler, promosyonlar ve partiler sunacak.

ÜNLÜLERİN SEÇİMİ YÜZDE 30 İNDİRİMLİ
Türkiye'nin önde gelen hazır giyim firmalarından Roman'ın Tasarım Koordinatörü Suzan Toplusoy, FNO kapsamında beş başarılı kadınla özel bir proje tasarlamış. Beyhan Bağış, Biricik Suden, Dilek Hanif, Feryal Gülman ve İclal Aydın; Roman'ın yeni sezon koleksiyonundan kendi zevklerine uygun parçaları seçerek kombinlemiş. Bu özel seçimler, o gece Roman'ın İstinye Park ve Suadiye mağazalarında sergilenip seçimi yapan kişinin yazdığı notlar eşliğinde, yüzde 30 indirimle müşterilere sunulacak. Türk perakende sektörünü güçlendirme temalı bu organizasyona destek verdikleri için kocaman alkış!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA