Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bağdat Caddesi'nde 'lüks' davet

Louis Vuitton'un Bağdat Caddesi'ndeki yenilenen mağazasını, markanın başkanı ve CEO'su Yves Carcelle açtı. Louis Vuitton'un müdavimi olan İstanbul'un elitleri açılışa akın etti

Dünyada 'lüks' deyince ilk akla gelen markalardan biri olan Louis Vuitton, Bağdat Caddesi'ndeki mağazasının yerini değiştirip yenileyerek cuma günü moda tutkunlarının hizmetine açtı. Anadolu yakasının modern yüzünü güncel mimari ile birleştiren mağazanın açılışı için perşembe akşamı İstanbul'un elitlerine çok özel bir davet verildi. Louis Vuitton'un başkanı ve CEO'su Yves Carcelle, elitlere ev sahipliği yapmak üzere İstanbul'a geldi. Louis Vuitton'un müdavimi olan birçok ünlü sima açılış için Bağdat Caddesi'ne akın etti. Peter Marino'nun, Paris'teki Champs-Elysées ve Londra'daki New Bond Street'teki mağazalar için yarattığı mimari konseptin aynısını uyguladığı Suadiye Louis Vuitton'u görmeye gelen moda tutkunu elitler, şampanyalarla karşılandı.

BOL BOL ALIŞVERİŞ YAPTILAR
Yves Carcelle, her davetliyle neredeyse tek tek ilgilendi. Bizim elitler için davetin en keyifli yanı, markanın en yeni ürünlerini görüp yakından inceleme fırsatı bulmasıydı. Bazıları yeni koleksiyon ürünleri incelemekle kalmadı, "Belki sonra bulamam" deyip beğendiklerini de satın aldı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA