Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu sözler kavga çıkarır!

Demet Akalın hiçbir şeyden çekmiyor şu dilinden çektiği kadar... Geçen gece yine öyle laflar etti ki, kesin olay çıkacak! Akalın 10 kişilik orkestra ekibini Set Kebap'a yemeğe götürmüş, oradan da yan kapıdaki Pavyon'a geçmişler. Benim Pavyon'a girdiğim sırada; Cenk Eren âdet olduğu üzere Demet Akalın'ı sahneye çağırıyordu. Demet, klavyenin başına, hit şarkılarının söz yazarı da olan Ersay Üner'i oturttu. Üner'i izleyicilere tanıtırken de, "Ersay, en son yazdığı 'Hayrandım' adlı şarkısını çok beğenmeme rağmen bana değil Ebru Gündeş'e verdi. Ebru, bu söze 17 bin dolar ödedi ama bence o okuyamamış. Ebru bu şarkıyı ziyan etmiş" dedi.

MERVE, EBRU GÜNDEŞ'İN PABUCUNU DAMA ATACAK!
Demet Akalın, bununla yetinmeyip sahneye çağırdığı vokalisti Merve Özbey üzerinden Ebru Gündeş'e sataşmayı sürdürdü. Bu kez "Paraya kıyıp Merve'ye bir albüm yapacağım. Müthiş bir sesi var. Ebru Gündeş'in pabucunu dama atacak" dedi. Demet, Ebru Gündeş'e neden bu kadar kafayı taktı bilmiyorum ama bakalım Gündeş, onun bu sataşmalarına ne cevap verecek? Merakla bekliyorum!!!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA