Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yerlitaş ve Mayruk'u Ocar partilerine sokmuş!

Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olan Özlem Önal, uzun süren aşk orucunu Ekim ayında Amerikalı oyuncu Josh Lucas ile bozmuştu. Çiftin arasına sık sık hasretlik girse de, aşkları doludizgin devam ediyor. Bu arada Önal, son olarak ünlü oyuncu Katherine Heigl ile 'Life As We Know It' filminde rol alan sevgilisinin Oscar haftasında yanında olabilmek için geçen hafta Los Angelas'a uçtu. Duydum ki, Türkiye'nin en iyi giyinen kadınlardan bir olan Önal, gitmeden iki ay önce LA hazırlıklarına başlamış! Oscar haftasında giymek için Nur Yerlitaş'a üç, Yıldırım Mayruk'a da iki kıyafet diktirmiş.

TÖRENE KATILMAMIŞ!
Yerlitaş'a işlemeli üç mini elbise, Mayruk'a da biri zümrüt yeşili, diğeri gece mavisi iki elbise diktiren Önal ile sevgilisi Lucas'ın 83. Oscar Töreni'ne katılmadığını öğrendim. Daha önce de birkaç kez Oscar törenlerine katılan Önal, yaklaşık beş saat süren törende sıkıldığı için, sadece öncesinde ve sonrasında düzenlenen partilere katılmış. Özellikle herkesin girmek için büyük çaba gösterdiği Vanity Fair'in 'after partisi'nde Önal, şıklığı ile göz kamaştırmış...

KREASYONLARI DİKKAT ÇEKMİŞ
Ülkemizin önde gelen modacılarından Nur Yerlitaş ile Yıldırım Mayruk'un Önal için hazırladıkları elbiseler, Oscar partilerinde dilden dile konuşulmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA