Türkiye'nin en iyi haber sitesi

BÜLENT CANKURT

Türkeş de çıtır sevgili bulmuş!

Halil Bezmen'den yıllar önce boşanan Selma Türkeş, en ciddi ilişkisini Belçikalı bankacı Baudouin Croonenberghs ile yaşamıştı. Ancak bir yıl süren bu aşk, bu yılın başında sona erdi! Türkeş, yaklaşık altı ay süren aşk orucunu yine bozup 'çıtır sevgili' modasına uymuş!
Bodrum'da görevli arkadaşım Fuat Çağdaş, hafta sonu Selma Hanım'ı, kendinden en az 10 yaş küçük sevgilisi ile görüntülemiş. Adının Ömer olduğunu söylediği sevgilisiyle görüntülenen Selma Hanım, mutlu görünüyormuş. Ne diyelim Allah bozmasın!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.