Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Taylor'ın mücevherleri İstanbul'a geliyor

Mart ayında 79 yaşında hayata veda eden dünyaca ünlü oyuncu Elizabeth Taylor'ın en az filmleri kadar ünlü olan mücevherleri, 13-14 Aralık'ta Christie's tarafından New York'ta satışa çıkarılacak. Ünlü müzayede evi, satışlarından yaklaşık 30 milyon doların üzerinde gelir elde edilmesi beklenen 269 adet mücevheri, New York'ta görücüye çıkarmıştı. Çiğdem Simavi'nin İstanbul'un elitlerine büyük bir iyilik yapıp, Christie's adına bu mücevherleri İstanbul'da sergileyeceğini öğrendim. Simavi'nin ev sahipliğini yapacağı tanıtım daveti, yarın Yeniköy'deki SUAV Kültürel ve Geleneksel Sanatlar Galerisi'nde gerçekleşecek.

MÜCEVHER TUTKUNU ELİTLER HEYECANLI
Taylor, 2003 yılında yazdığı, 'Elizabeth Taylor: My Love Affair with Jewellery' adlı kitabında "Çok önemli mücevher parçalarına sahip olduğum için çok şanslıyım. Bu parçaların hiçbirinin sahibi olduğuma inanmıyorum. Bence onların koruyucusuyum; dünyada onlara en iyi bakımı veriyor, güvenliklerini sağlıyor ve onları seviyorum" demişti. İşte Taylor'ın aşık olduğu 269 adet elmas, inci, yakut, yüzük, kolye ve hatta bir taçtan oluşan bu ünlü koleksiyon 13-14 Aralık'ta yeni sahiplerinin olacak. İstanbul'a ne kadarı gelecek bilmiyorum ama mücevhere düşkün kadınların, yarını iple çektiğini duyuyorum!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA