Türkiye'nin en iyi haber sitesi

BÜLENT CANKURT

New York yolunda mahsur kalmışlar!

Hotel Les Ottomans'ın patroniçesi Ahu Aysal, otel parası ödemekten sıkıldığı için önceki yıl New York'ta dillere destan bir ev almıştı. Ahu Hanım, bayram tatilini geçen cumartesinden başlatıp; kızı Ceyla Aysal ile New York'taki evinin yolunu tutmuştu.
Ancak anne-kızın, New York'ta 135 yıldır ilk kez Ekim ayında yağan karın azizliğine uğradığını duydum! Bindikleri THY uçağı, yoğun kar yağışı nedeniyle New York'a inemediği için rotayı Washington'a çevirmiş. Uçağın içinde yaklaşık altı saat bekleyen anne-kız, ancak saatler sonra NY'daki evlerine ulaşmış. Yaklaşık 30 santim kalınlığına ulaşan beyaz örtü, New York'a gidenlerin tatilini burnundan getirecek gibi gözüküyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.