Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bayramı baş başa geçirdiler

Mutlulukları dillerden düşmeyen aşıklar, bayram tatilini de baş başa geçirmeyi tercih etti. Sadettin Saran ile Emek Külür ve Türkiye'de bir hayli ün kazanan oyuncu Wilma Elles ile sevgilisi Kerem Göğüş, bayram tatilini geçirmek için yurt dışını tercih ederken; Mehmet Pisak ve Seben Koçibey, Bodrum'da tatil yaptı.

KOMŞUYA GİTTİLER...
'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de 'Carolin' karakterini canlandıran Wilma Elles ile bir süredir flört ettiği işadamı sevgilisi Kerem Göğüş, bayram tatilini gözlerden uzak geçirmek için Komşu'yu tercih etti. Elles ile Göğüş, son zamanlarda haklarında çıkan 'reklam aşkı' iddialarına inat, havalimanında sarmaş dolaş mutluluk pozları vermişler.

BİR NEVİ ÖN BALAYI
Bir yıldır flört ettiği sevgilisi Emek Külür'e evlenme teklif eden ve 'evet' cevabını alan Sadettin Saran, sevgilisi ile bayram tatilini Barselona'da geçirdi. Üç vakte kadar düğün tarihini açıklayacakları konuşulan aşıklar, böylece bir nevi ön balayı yapmış oldular!!!

TERCİHLERİ BODRUM OLDU
En yakın arkadaşı Aslı Tümen'in üç yıl flört ettiği sevgilisi Mehmet Pisak'ı elinden alan Seben Koçibey, en yakın arkadaşına böylesi bir kazık attığı için arkadaş grubundan aforoz edilmişti. Bu yüzden ilişkilerini hep yalnız ve gözlerden ırak yaşamayı tercih eden aşıklar, bayram tatilinde bu kurallarını bozup, rotayı Bodrum'a çevirdiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA