Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşık'ın damadı boşanmak için 1.5 milyon $ istiyor

Üstüne titrediği bir kızı olan Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanlarından Metin Aşık, damattan yana maalesef çok şanssız çıktı!
Metin Bey'in kızı Eda; Serkan Keleş'le, 10 ay süren ilk evliliğini yapmış, Kasım 2009'da İbrahim Özçelik ile ikinci kez nikah masasına oturmuştu.
Benim gibi herkes, senesine kızı Masal'ı kucağına alan Eda'nın bu kez evliliğinde mutluluğu yakaladığını düşünüyordu; maalesef yanılmışız!

ZORLU BİR SÜREÇ BAŞLIYOR!
17 Temmuz'da Memorial Şişli Hastanesi'nde önemli bir beyin ameliyatı geçiren Eda, Prof. Dr.
Yunus Aydın'ın başarılı operasyonu ile sağlığına kavuşmuştu.
Ancak o dönem sağlığına kavuşan Eda'nın evliliğinin bozulduğu kulağıma gelmişti. Öğrendim ki Eda ile İbrahim, sorunlarını çözememiş ve boşanmaya karar vermişler.
Yalnız bu boşanma kolay olmayacak sanırım. Çünkü Metin Bey'in damadı İbrahim Özçelik boşanmak için Eda'dan tam 1.5 milyon dolar istemiş!
Kadınların, kocalarından yüklü tazminat istemesine alışkınız ama böylesini ilk kez duyuyorum. Ne diyelim; damadın da, kocanın da hayırlısı!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA