Türkiye'nin en iyi haber sitesi

BÜLENT CANKURT

Türk modası Antalya'da buluşacak

Son yıllarda moda alanında büyük adımlar atan ülkemizde bir ilk daha gerçekleşiyor ve moda-tekstil bianeli düzenleniyor.
Antalya Üniversite Destekleme Vakfı ana sponsorluğunda, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'nün düzenlediği 'I. Uluslararası Antalya Moda ve Tekstil Tasarım Bienali' 8-9 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Moda ve tekstil dünyasının temsilcilerini Antalya'da buluşturacak bianelde, ünlü modacı Vural Gökçaylı da 'Kaybolan Şıklığa Hatırlatma Vural GÖKÇAYLI Retrospektif Sergisi'yle katkıda bulunacakmış.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA