Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yine dünyanın dört bir yanına dağıldılar

Dokuz günlük bayram tatillerine alışık olan elitler; bu kez Allah tam gönüllerine göre vermese de, Kurban Bayramı tatiliyle Cumhuriyet Bayramı tatilinin birleşmesini fırsat bilip altı günlük bayram tatilinde yine rotayı yurt dışına çevirdiler. Hoş, altı gün az deyip startı geçtiğimiz cuma gününden veren ve bayram tatilini 10 güne çıkartanlar da yok değildi.
Böyle uzun bir tatili yakalayınca, neredeyse hemen hepsinin tercihi de yurt dışından yana oldu. Kıtalararası gidenler kadar, Avrupa ve Asya ülkelerini tercih edenler de var. İşte İstanbul'un elitlerinin tatil rotaları...

KERİM DERELİ, ŞEBNEM DİNÇGÖR

Ocak ayında sürpriz bir şekilde eşi Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör, bayram tatilini oğlu Kerim ile Miami'de geçiriyor.

ETEL-ROBER BALER
Bayram tatilini 10 güne çıkaran Baler çifti, Rio de Janeiro, Iguazu, Buonos Aires ve El Calafate şehirlerini gezerek resmen Güney Amerika'yı tavaf edecek.

İZZET-DİDEM ANTEBİ
Antebi çifti de bayram tatilini 10 güne çıkaranlardan... Çift, Amerika'nın en uzak şehirlerinden Los Angeles'ta tatil yapıyor.

ÖZCAN-AYLİN TAHİNCİOĞLU
Sosyetenin sevilen çifti, her zaman olduğu gibi bu bayramda da tercihlerini New York'tan yana kullandı.

GÜLŞAH, ASLIŞAH ALKOÇLAR
Anne-kız, bayram tatilini baş başa Londra'da geçiriyor.

DİLHAN, DİLEK, HANDE HANİF
Ünlü modacımız Dilek Hanif, "Birlikte vakit geçirmek için güzel bir fırsat olacak" diyerek kızlarıyla New York'a uçtu.

ZEYNEP MUTLU, İLKER İNANOĞLU
Mutlu mesut bir aşk yaşayan aşıklar; Zeynep Hanım'ın ilk evliliğinden olan kızı Nazlı Kulaberoğlu ile birlikte, bayram tatilini Yunanistan'da geçiriyor.

MİNE KALPAKÇIOĞLU
Bayram tatilini 10 güne çıkaranlardan biri de Mine Kalpakçıoğlu. Mine Hanım, oğlu Kaan ile birlikte Capetown, Okavango Delta Safari ve Zimbabwe'yi kapsayan bir tatile çıktı.

İSTANBUL ONLARA KALDI!

LEYLA ALATON
"İstanbul en güzel bayram yeri" diyen Leyla Hanım; İstanbul'da çocuklarıyla bayram yapıyor.

AYSEN SABANCI MİRKELAM
Şarkıcı Mirkelam ile evliliğe giden bir ilişki yaşayan Aysen Sabancı, bayramı ailesiyle İstanbul'da geçirip bayram sonrası sevgilisiyle tatile çıkacak.

MURAT-ARZU ATABARUT
Atabarut çifti, yurt dışından gelen misafirleri nedeniyle bayram tatilini mecburen İstanbul'da geçirenlerden...

BİLGÜN DERELİ
Bilgün Dereli, çocukları ile birlikte tüm bayramı İstanbul'da geçireceklerini söyledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA