Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yardım meleklerine 'kalp'ten teşekkür

Türk Kalp Vakfı'nın eski ve yeni yöneticileri, Şişli Öğretmenevi'nde bir yemek düzenledi ve vakfa destek olanlara teşekkür plaketi verdi. Yemeğe birçok yardım meleği katıldı

Yıllardır,kalp damar hastalıklarına karşı farkındalık yaratmak ve insanları bilinçlendirmek için çaba gösteren Türk Kalp Vakfı'nın yöneticileri ve üyeleri hafta içinde geleneksel buluşmasını gerçekleştirdi. Bu kez Şişli Öğretmenevi'nde düzenlenen öğle yemeğinde buluştular. Vakfa gelir sağlamak için sık sık etkinlikler düzenleyip yardımseverlerle bir araya gelen vakıf üyelerinin bu buluşmadaki amaçları farklıydı.

ETKİNLİKLER ANLATILDI
Türk Kalp Vakfı'nın yöneticileri, bu kez destek istemedi, destek olanlara teşekkür etti. Vakfın eski yöneticilerinin de katıldığı yemekte vakıf üyeleri ve yardımsever elitler keyifli saatler geçirdi. Sohbet eşliğinde yenen yemek sırasında vakıf yöneticileri vakfın çalışmalarıyla ilgili bilgi de verdi. Önümüzdeki dönemde yapılacak etkinlerin de konuşulduğu yemeğin ardından vakfa destek olanlara teşekkür plaketleri verildi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA