Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bayan Sarar'dan sürpriz izdivaç!

Yıllarını erkek giyimine adamış Sarar markasına, kadın koleksiyonunu da ekleyen ve adından başarı ile söz ettiren Gözde Sarar'ın başı bağlanıyor! Evet, yanlış okumadınız... Şimdiye kadar adını aşk dedikodularından hep uzak tutan Gözde Hanım da, sonunda beyaz atlı prensini bulmuş. Gözde Hanım'ın evlenmeye karar verdiği beyaz atlı prensi tanıdık bir isim; yurt içi ve yurt dışında ülkemizi başarıyla temsil eden milli binicimiz Sencer Can. Yazdan bu yana flört ettiğini öğrendiğim aşıklar, izdivaç için de ellerini çabuk tutmuşlar; 23 Şubat'ta Çırağan Sarayı'nda vuslata erecekler.

ÖNCE GELİN HAMAMI SONRA KINA GECESİ
Sarar Kadın Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Sarar'ın Türk örf ve adetlerine uygun bir şekilde gelin olacağını öğrendim!
Gözde Hanım'a, düğünü öncesi, 17 Şubat'ta kız arkadaşları tarafından Hürrem Sultan Hamamı'nda 'gelin hamamı' ritüeli yapılacakmış. Misler gibi yıkanıp, yiyip içip eğleneceklermiş. 19 Şubat'ta da Gözde Hanım'a çok renkli bir kına gecesi yapılacakmış. Gözde Hanım ve arkadaşları, kına gecesi için Cenk Eren'in bu sezon Elmadağ'a taşıdığı My Pavyon'u kapatmış. Cenk Eren'in sahneye çıkacağı kına gecesine bir zenne de renk katacakmış. Zenne, Gözde Hanım ve kız arkadaşlarını eğlendirecekmiş.
Umarım Gözde Sarar ile Sencer Can, bir ömür mutlu olurlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA