Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Lady'sini kaybetti!

Ender Mermerci'nin kanserle başı dertte! Ender Hanım, yıllar önce eşi Mehmet Mermerci'yi bu illet hastalıktan kaybetmişti. Dört yıl önce hem torunu Alegra Reza lösemiye yakalandı, hem de kendisinin göğsünde ve lenflerinde kanserli hücrelere rastlandı. Allah'tan hem torunu, hem de kendisi kanseri alt etmişti. Ancak bu kanser illeti, son birkaç yıldır gözünden bile sakındığı ve yıllardır Vaniköy'deki yalısında baktığı Spaniel Cocker cinsi köpeğine de dadandı!

LADY İLE ÜÇ OLDU
Ender Hanım, yaklaşık üç yıl önce sekiz köpeğinden birini kanserden kaybetmişti; geçen yıl da, aylarca kemoterapi tedavisi gören Joyce'unun yasını yaşadı. Öğrendim ki, Ender Hanım, pazartesi günü de, Lady adını verdiği ve en gözdelerinden biri olan köpeğini yine kanserden kaybetmiş. Ender Hanım, Lady'sini kaybettiği için iki gözü iki çeşme ağlıyormuş. Hayatta kalan beş köpeğiyle avunmaya çalışan Ender Hanım, umarım bu acıyı bir daha yaşamaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA