Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Balayı mı tatil mi?

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Hüsnü Güreli'nin kızı Yosun Güreli ile ünlü oyuncu Ozan Güven, 1.5 yıl flört ettikten sonra geçen Şubat'ta ayrılmıştı.
Güreli ile Güven'in artık küllendiğini düşündüğüm aşkları, yaklaşık bir yıl sonra yeniden alevlenmiş. Ex aşıkların barış çubuğunu tüttürüp birlikte New York'a tatile gittiğini öğrendim. Bir arkadaşıyla kurduğu sanal sanat galerisi buryos.com ile adından söz ettiren Güreli ile 'Muhteşem Yüzyıl'daki rolüyle gündemde olan Güven, dört günlüğüne gittikleri New York'ta çok sanatsal takılmış! Sanat galerilerini gezen aşıklar; Broadway'de sahnelenen, ünlü aktör Al Pacino'nun rol aldığı 'Venedik Taciri' adlı oyunu da izlemiş.

EVLİLİK HABERİ BOZOKLU'DAN!
New York'ta tatilde olan bir arkadaşım, Yosun Güreli ile Ozan Güven'i bir restoranda görmüş. Yanlarında oyuncu Şebnem Bozoklu ile eşi Emre İzer de varmış. New York tatiline birlikte çıktıklarını düşündüğüm grup, yemeklerini yiyip sohbet ederken arkadaşım ilginç bir konuşmaya şahit olmuş. Şebnem Bozoklu, tesadüfen mekana gelip yan masalarına oturan tanıdıkları bir Türk'e Yosun Güreli ile Ozan Güven'in evlendiğini söylemiş! Artık espri mi yaptı, gerçek mi bilemeyeceğim ama Güven'in Güreli ile evlenmek için yanıp tutuştuğunu bildiğim için, evlenmişlerse de hiç şaşırmam.
Kim bilir, belki de Güreli ile Güven; New York'ta balayındaydı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA