Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Fransız sevgilisi 7 aylık hamile

Flaş flaş flaş... Beşiktaş Spor Kulübü eski başkanı, Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili; 50 yaşında ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor! Evet, yanlış okumadınız... İlk evliliğini yaptığı ve 2002'de boşandığı Ebru İpekçi'den 15 yaşında Lal adında bir kızı olan Serdar Bilgili; yaklaşık iki ay sonra ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayacak. Bilgili'ye bu mutluluğu yaşatacak kişi ise, 1.74'lük boyu ve 85-60-89'luk ölçüleriyle pek çok markanın reklamında boy gösteren siyahi Fransız model Amelie Latournald... Yaklaşık yedi aylık hamile olan Latournald; bir kız babası olan Bilgili'yi, bir de erkek babası yapmaya hazırlanıyor. 2010 sonunda Serdar Bilgili ile flört etmeye başlayan Amelie Latournald; 2011 yazında da, Bilgili'nin Bebek'teki evine yerleşmişti. Bir dönemin hızlılarından Bilgili'nin, Latournald ile üçüncü kez nikah masasına oturacağı konuşuluyordu.

BEBEĞİN REN Gİ MERAK KONUSU!
Ancak geçen yıl Temmuz ayında Bodrum'da Bilgili'nin lüks yatında tatil yapan ve Ağustos'ta da İstanbul'da görülen Latournald; ondan sonra sırra kadem basmıştı. Meğer Latournald, Bodrum tatilinde hamile kalmış ve sanırım Bilgili de, sevgilisinin hamile olarak görünmesini istemediği için onu İstanbul'dan uzaklaştırmış. Şimdi Latournald, Amerika'da doğuracağı günü bekliyormuş. Bu arada tekrar baba olmanın mutluluğunu yaşayacak olan Bilgili'nin doğacak oğlu; bakalım rengini babadan mı, yoksa anneden mi alacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA