Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Acun'a 'yokum' demiş!

Televizyonun dahi çocuğu Acun Ilıcalı, reyting rekorları kıran programı 'Survivor' için her gün yeni bir bomba patlatıp ünlü isimleri yarışmacı kadrosuna dahil ediyor. Doğukan Manço, Cengiz Coşkun, Irmak Atuk, Ümit Karan, Bennu Gerede; bu sezon Panama'da vahşi doğayla ve rakipleriyle mücadele edecek ünlülerden bazıları. Magazin dünyasının en ünlülerini yarışmaya katmaya çalışan Ilıcalı'nın en çok istediği isimlerden birisinin de Eda Taşpınar olduğunu öğrendim. Ilıcalı, düzgün fiziği ve giydiği avuç içi kadar bikinileriyle plajlarda yürek hoplatan ve magazin gündeminden hiç düşmeyen Taşpınar'a kafayı fena takmış!

VAZGEÇMEYE PEK NİYETİ YOKMUŞ!
Acun Ilıcalı; 'Survivor'da olmasını çok istediği Eda Taşpınar'ı ikna etmesi için de, sağ kolu Esat Yontuç'u görevlendirmiş. Ancak öğrendim ki, bu kez bomba elinde patlamış! Yontuç, daha önce yine kendi yapımları olan 'Yok Böyle Dans'a katılan ve herkesi ekran başına kilitleyen Eda Taşpınar'ı ne yapıp ettiyse de ikna edememiş; Taşpınar, kesin bir dille "Hayır" demiş. Telefonda konuştuğum Taşpınar, gelen teklifi doğruladı ve aynı tarihlere denk gelen sözleşmeli beş projesi olduğu için yarışmaya katılmasının imkansız olduğunu söyledi. Ayrıca kendi projeleri de varmış. Ancak içeriden aldığım bilgiler; Ilıcalı'nın, Taşpınar konusunda halen ısrarcı olduğu ve peşini bırakmaya pek niyetli olmadığı yönünde. Pek sanmıyorum ama bakalım Acun bu kez tuttuğunu koparabilecek mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA