Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Uzan'ın Fransız eşi İstanbul'a geliyor

Türkiye'den kaçıp Fransa'ya sığınan Cem Uzan; Paris'te Bettina Machler ve Derin Mermerci gibi isimlerle flört edip sonra da Fransız Fanny Blanchelande ile nikah masasına oturmuştu. 28 Kasım'da Paris'te evlenen ve mutlulukları dillerden düşmeyen çiçeği burnunda evlilerin arasına, bir süreliğine hasretlik gireceğini duydum!

CİCİ OĞLU EŞLİK EDECEK
Çünkü Fransız yenge Fanny Uzan haftaya; eşi Cem Uzan'ın Ekim 2009'dan bu yana ayak basamadığı İstanbul'a geliyor... Uzan'ın, 10 Temmuz'da St. Tropez'deki Plaj 55'te tanıştığı ve akşamına flört etmeye başlayıp Kasım'da evlendiği eşi Fanny Hanım, Fransa'nın en ünlü mücevher tasarımcılarından. Kendi adını taşıyan markasıyla, özellikle Paris'te çok popüler olan Fanny Hanım'ın İstanbul'a gelişi; hem ziyaret, hem de ticaret amaçlı. İstanbul'da dört-beş gün kalmayı planlayan Fanny Hanım, öncelikle Kapalıçarşı'yı gezip tasarlayacağı takılar için taş ve boncuk alacakmış. Bu arada Fanny Hanım'a İstanbul'da, Cem Uzan'ın ilk evliliğinden olan büyük oğlu Sinan eşlik edecek. Uzan'ın İstanbullu dostları da, Fransız yenge için şimdiden programlar yapmaya başlamış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA