Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ex aşıkları NY'da bir araya getirmişler!

Aylardır merakla beklenen Samsung Galaxy S4'ün tanıtımı, geçen hafta New York'ta gerçekleşmişti. Samsung'çular, New York Radio City Music Hall Broadway'de gerçekleşen global lansman etkinliğine, Türkiye'den 'celebrity' anlamında iki isim -hoş biri Londra'da yaşıyor- davet etmiş; biri Cüneyt Özdemir, diğeri de Nefise Karatay Day!
Samsung'çulara bravo doğrusu; büyük bir çamı boylu boyunca devirmeyi başarmışlar!!!
Nedenine gelince... Her ne kadar her ikisi de başkalarıyla evlenip barklansa da; Özdemir ile Karatay, yaklaşık üç yıl flört etmiş, hatta evliliğin eşiğinden dönmüştü!!! Türkiye'den topu topu iki ünlü davet ediyorsun; biri Cüneyt Özdemir, diğeri de Nefise Karatay oluyor. Pes doğrusu! Üstüne üstlük, bir de lansmanda çekilmiş fotoğraflarla ilan hazırlayıp dergilere ilan veriyorsun!

YAN YANA GELMEMİŞLER!

Fotoğraflardan anladığım kadarıyla; Özdemir ile Karatay'ın birbirlerinden haberi, davete katıldıklarında olmuş!
Çünkü tek bir karede bile yan yana gelmemişler.
Tabii ikisi de medeni ve profesyonel insanlar ama o gece New York Radio City Music Hall Broadway'de yan yana gelmemek için büyük çaba harcadıklarına da şüphem yok!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA