Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Toprak Ailesi'nde sorunlar çözülmüş

Halis Toprak; 2008'de Ayşe Gökdemir'den boşandıktan ve kendisinden 54 yaş küçük Nazlıcan Tağızade ile evlendikten sonra mahkemelik olduğu kızlarıyla yemekte çok mutlu görünüyordu.

Holdingine el konulan, malları satılan ve işleri altüst olan Halis Toprak; bu süreçte ilk eşinden boşanmış, ikinci evliliği skandala dönüşmüş ve üstelik kızlarıyla da mahkemelik olmuştu. Geçen yıl TMSF ile anlaşıp fabrikalarını geri alan Halis Ağa, anlaşılan işleriyle birlikte dağılan ailesini de toplamaya çalışıyor. Toprak'ı önceki akşam; kendisine 5 milyon liralık nafaka davası açan ve beş yılın sonunda 540 bin lira tazminat ödeyerek boşandığı eşi Ayşe Gökdemir ile Etiler Günaydın'da gördüm. Yanlarında çocukları ve torunları da vardı. Halis Ağa, düğün dernek dışında aileyi bir araya topladığına göre; eski eşinin ve kızlarının gönlünü almayı başarmış! Bu arada Halis Ağa, yakında eski eşi Ayşe Hanım'a geri dönerse hiç şaşırmam!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA