Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Fareler görücüye çıkıyor!

Okumuşsunuzdur; hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştiren 'Bir Dilek Tut Derneği', Forum İstanbul ve Disney Türkiye ile renkli bir projeye imza atıyor. 100 kişinin kendi yorumlarıyla tasarladığı Mickey Mouse heykelcikleri, yarın Four Seasons'ta düzenlenecek bir davetle satışa sunulacak.

DİZİ KARAKTERLERİNİ FAREYE YANSITTILAR
Hiçbir yerde yayınlanmayan birkaç özgün Mickey Mouse heykelciğini sizlerle paylaşarak yarınki bu anlamlı olayı bir kez daha hatırlatmak istedim. Ünlülerin tasarladığı Mickey Mouse'lardan beni en çok gülümseten; Büşra Pekin'in tasarımı oldu. Pekin, 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'da canlandırdığı 'Havuçlu Anne' tiplemesini Mickey Mouse heykelciğine yansıtmış; bayıldım. Hande Acar, Mickey Mouse'dan süper bir Marilyn Monroe yaratmış. Gamze Karaman da, Mickey Mouse'u; 'Harem' dizisinde canlandırdığı 'Abide Sultan' karakterine çevirmiş. Fanatik Fenerbahçeli olan Selin İmer de, efsane olduğunu söylediği Mickey Mouse'unu, kendisi için diğer bir efsane olan Alex'e dönüştürmüş. Hadi siz de yarınki bu davete katılıp bir Mickey Mouse alın ve 3-18 yaşlarındaki hasta çocukların dileklerinin gerçekleşmesine katkı sağlayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA