Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlü erkeklerden kadın tişörtü

Türkiye'de 'gençlerin sivil toplum kuruluşu' olarak 11'inci yılını kutlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG), geleneksel hale gelen TOG Bazar'ı için geri sayım başladı. 28 Mayıs'ta Esma Sultan'da Crystal Card'ın ana sponsorluğunda yedincisi gerçekleşecek etkinliğe destek vermek için ünlü erkeklerin tişört tasarımcılığına soyunduğunu öğrendim.
Vakıf yararına satılan ve şimdiye kadar hep ünlü kadınların tasarladığı tişörtleri bu kez kendi alanında ün yapmış erkekler tasarlayacakmış. Ülkemizin önde gelen kadın modacıları da, tasarım konusunda onlara yardım edecekmiş.

ÜNLÜ GOLCÜ DE TASARLAYACAK
Bu anlamlı projede; Burak YılmazÖzlem Süer, Kerem Gönlüm-Mehtap Elaidi, Sarp Apak-Tuvana Büyükçınar, Kıvanç Kasabalı-Gamze Saraçoğlu, Emre Karayel-Nihan Buruk, Yağmur Atacanİdil Tarzi'nin yer aldığını öğrendim. Ünlü erkeklerle modacı partnerleri, bugünlerde tişörtlere son şeklini vermeye çalışıyormuş.
Bu arada katılımcı markaların tüm yıl iple çektiği TOG Bazar; geçen yıl 400 bin lira gelir elde ederek rekor kırmıştı. Elde edilen gelir de, TOG'un 'Kadın Hakları Eğitici Eğitimi' projesi için kullanılmıştı.
28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan 'Yapı Kredi Crystal ile TOG Bazar'ı şimdiden ajandanıza not edin; bu hayırlı pazarı kaçırmayın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA