Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kuzey'in annesi eşi değil sevgilisiymiş!

Galatasaray'ın, fanatikliği dillere destan, sempatik yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın, 59 yaşında baba olduğunu müjdelemiştim geçen ay. Eşi Şükran Hanım'ın nur topu gibi bir erkek doğurduğunu; Çaba Gala'da sahneye çıkıp 'Kuzey Güney' dizisinin 'Kuzey' karakterini canlandıran Abdurrahim Bey'in, oğluna Kuzey adını verdiğini yazmıştım. Ancak büyük bir hata yapmışım! Yanlış anlaşılmasın; Albayrak'ın 59 yaşında baba olduğu ve oğluna Kuzey ismini verdiği doğru. Ancak kendisine bu mutluluğu yaşatan Şükran Hanım; meğer Abdurrahim Bey'in eşi değil, sevgilisiymiş!!!

İNŞALLAH TREND OLMAZ!
Abdurrahim Bey ile Şükran Hanım, her yerde el ele arz-ı endam eyledikleri, Şükran Hanım da 'Albayrak' soyadını kullandığı için onları evli sanıyordum! Değillermiş... Abdurrahim Bey; 8 Haziran'da Nesligül Gürleyik ile evlenecek olan oğlu Yasin'in de annesi olan Nadiye Hanım ile resmi olarak halen evliymiş! Üstelik Nadiye Hanım'dan en küçüğü 25 yaşında olan altı çocuğu varmış! Hatırlarsanız; geçen hafta da halen Zeynep Ilıcalı ile evli olan Acun Ilıcalı'nın yasak aşkı Şeyma Subaşı'nın bebek beklediğini yazmıştım. Eşleriyle boşanmadan sevgililerinden bebek yapan Albayrak ile Ilıcalı, umarım bu trendin öncüleri olmaz!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA