Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Amerikan dergisine kapak olmuş!

Nurettin Hasman ile Güliz Onursal'ın ikiz kızlarından Merve Hasman; New York School of Visual Arts'ta eğitimini aldığı fotoğrafçılıkta aldı yürüdü. Mezuniyetinin ardından bir süre dünyaca ünlü fotoğrafçı Steven Klein ile çalışan Hasman, son olarak büyük bir başarıya imza atıp Amerikan Harper's Bazaar Interios'a çekim yapmış. Kariyer basamaklarını hızla çıkan Hasman; derginin Mayıs ayı kapağının yanı sıra içindeki 10 sayfalık bölüm için bir çalışma yapmış.
Hasman, Ebru Mengenecioğlu ve İstanbul'u fotoğraflamış.
Ebru Mengenecioğlu'nun evinde bir partiye katılan Harper's Bazaar sanat yönetmeni Luigi Irauzqui, parti sonrasında dergisi için Mengenecioğlu'nun evini ve İstanbul'u anlatan bir yazı yazmak istemiş.

SANAT YÖNETMENİ ÇOK BEĞENMİŞ
Mengenecioğlu'nun tavsiyesiyle de Merve Hasman ile çalışmış. "Merve ile uyumlu bir çalışmaya imza attık" diyen Irauzqui, böylece ilk kez derginin kapağını ve bir bölüm kapağını aynı fotoğraf sanatçısına emanet etmiş. Bu arada Ebru Mengenecioğlu'na da kocaman alkış. Yurt dışı bağlantıları kuvvetli olan Ebru Hanım; Irauzqui'yi İstanbul'a davet ederek Türkiye'nin tanıtımına da katkı yapmış oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA