Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

50'nci yaşa çılgın kutlama

Gezi Parkı'ndaki direnişe destek vermek için 'Ne sağcıyım, ne solcu; çapulcuyum çapulcu' pankartı açan Cem Boyner'in, eşi Ümit Hanım'ın yine ayağını yerden kesmeye hazırlandığını öğrendim... Hatırlarsanız Cem Bey; eşi Ümit Hanım'ın 2003'teki 40'ıncı doğum günü için dillere destan bir kutlama hazırlamıştı.
Ümit Hanım'ın Cunda Adası'ndaki 40'ıncı doğum günü kutlaması için 80 kişilik ekip iki ay çalışmış; konukların kalacağı Cunda Oteli bile yeniden dekore edilmişti. Hatta o dönem (biraz da espri yapılarak) kadınların kıskançlıktan çatladığı, erkeklerin ise kötü örnek olduğu için Cem Boyner'e kızdığı konuşulmuştu!!!
Cem Bey'in, eşi Ümit Hanım'ın 28 Eylül'deki 50'nci doğum günü kutlaması için de hazırlıklara şimdiden başladığını öğrendim.

BU KEZ ROTA ROMA
Cem Bey, eşinin 50'nci yaşını doldurmasını Roma'da kutlamaya karar vermiş. 3.5 ay öncesinden eşinin tüm dostlarını tek tek arayıp 27-29 Eylül tarihlerini boş bırakmalarını söyleyen Cem Bey'in, bu kez neler planladığını çok merak ettim doğrusu. Eminim kadınlar yine kıskançlıktan çatlayecek, erkekler de Cem Bey'e çok bozulacak.
Ne diyelim, Allah herkese böyle koca nasip etsin!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA