Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşk değil iş ilişkisi

Üç yıllık sevgilisi Bora Kozanoğlu'ndan ayrılan ve kendisini işlerine verip kendi adıyla güneş yağı da çıkaran Eda Taşpınar'ın adı, yine bir aşkla anılıyor...
Geçen yıl Ekim, Kasım ve Aralık'ta üst üste Amerika'ya gidip gelince; Taşpınar ya New York'ta kendine yeni bir sevgili yaptı, ya da orada bir işin peşinde, diye yazmıştım.
Gazetelerde Eda Taşpınar'ın Hasan Surözü ile 'yeni aşk' haberini okuyunca da, detay öğrenmek için Taşpınar'ı aradım.
Meğer aşk haberi külliyen yalanmış. İşin aslına gelince... Eda Hanım, güneş yağını Amerika'da pazarlamak isteyince; ortak dostları Taşpınar'ı, Amerika'da oldukça nüfuslu olan işadamı Hasan Surözü ile tanıştırmış.
Surözü de, Taşpınar'ı şirket kurabilmesi için bir avukatla ve güneş yağını pazarlayabilmesi için de bir pazarlama şirketiyle tanıştırmış.

EVİN KİRA KONTRATI TAŞPINAR'IN ÜZERİNE
Hiçbir ilişkisini saklamadığını, bundan sonra da saklamayacağını söyleyen Taşpınar, bu yalan aşk haberine çok üzülmüş. Esas üzüldüğü de, kontratı kendi üzerine olan Çeşme'de kiraladığı evin 'aşk yuvaları' diye lanse edilmesi... Ailesiyle birlikte oturduğu evin kapı numarasına kadar ifşa edilmesine çok üzülen Taşpınar, "Ben o eve artık akşamları nasıl gireceğim" diye dert yanıyor. Taşpınar haberlere çok üzülmüş ama maalesef ünlü olmanın iyi yanları kadar böyle kötü yanları da oluyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA