Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mucizevi barışma!

Aylardır birbirlerine hakaretler yağdıran Deniz Akkaya ile kızının babası Efe Önbilgin, yine barış çubuklarını tüttürmeyi başardı!
Her şey, kızının mutluluğunu düşünen Deniz Akkaya'nın Babalar Günü'nde Ayşe ile Efe Önbilgin'in birlikte olmasını istemesiyle başlamıştı.
Ayşe ile Bodrum'a tatile giden Akkaya; geçtiğimiz pazar günü kutlanan Babalar Günü'nde eski sevgilisi Önbilgin'i Bodrum'a davet etmişti.

DAVADAN VAZGEÇİYOR
Bodrum'a giden, Babalar Günü'nü kızı ile geçiren Önbilgin ile Akkaya'nın buluşmasının gergin başladığını duymuştum. Herkes, aylar sonra atılan bu ilk adımın ardından nasıl bir sonuç çıkacağını merak ediyordu.
Herkesi meraktan kurtarayım: Kim kimin gönlünü aldı bilmiyorum ama işi tatlıya bağlayıp, öpüşüp barışmışlar...
Bodrum'da tatil yapan bir arkadaşım, Akkaya ile Önbilgin'i Bodrum Marina'nın karşısındaki Gemibaşı Restaurant'da görmüş; bayağı hararetli bir şekilde öpüşüyorlarmış.
Ayşe'nin mutluluğu için ben de barışmalarına sevindim; umarım mutlulukları daim olur.
Bu arada gergin oldukları dönemde Akkaya, Önbilgin için ağza alınmayacak hakaretlerde bulunmuş; Önbilgin de bu sözleri üzerine Akkaya'ya dava açmıştı.
Barış çubuklarının tüttürülmesinin ardından Önbilgin; Akkaya'ya açtığı bu davayı da geri çekmeye karar vermiş.
Bir mucizeyi gerçekleştirip barışan Önbilgin ile Akkaya, umarım bir daha böylesi tatsızlıklar yaşamazlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA