Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyetede ikinci köpek vakası!

İstanbul gece hayatının duayenlerinden biri olan Metin Fadıllıoğlu'nun da, Cana Sialom gibi köpek saldırısına uğradığını öğrendim! Hatırlarsınız, Cana Sialom; dört yıl önce Türkan Uzel'i ziyaret etmek için gittiği Beylerbeyi'ndeki yalısında, Uzel'in Alman kurdunun saldırısına uğramış ve ölümden dönmüştü. Sadece kafasına 48 dikiş atılan ve yaklaşık 10 gün hastanede yatan Cana Hanım, aylarca da evinden çıkamamıştı. Aynı makus talihi yaşayan Metin Bey de, yeğeni Emir- Aslı Ozan çiftinin Hisar'daki evlerinde köpek saldırısına uğramış.

UZUN SÜRE MÜCADELE ETMİŞ
Bekçiye, saldırgan olduğunu bildiği köpeğin bağlı olup olmadığını soran ve "Bağlı' cevabını alan Metin Bey, içeri girmiş. Ancak maalesef korktuğu başına gelmiş, çünkü Alman kurdu bağlı değilmiş! Metin Fadıllıoğlu, daha bahçeden adımını içeri atar atmaz köpeğin saldırısına uğramış. Uzun bir süre köpekle mücadele eden Metin Bey'in imdadına, köpeğin bağlı olduğunu söyleyen bekçi yetişmiş. Köpeğin güçlü çenesinden ve pençelerinden kurtulan Metin Bey, apar topar Amerikan Hastanesi'ne götürülmüş. 68 yaşında olmasına rağmen kendisine iyi bakan ve sporunu ihmal etmeyen Metin Bey; sportmenliği ve gücü sayesinde birkaç ısırık ve çizikle kurtulmuş. Hastanede koluna birkaç dikiş atılan ve yaralarına pansuman yapılıp evine yollanan Metin Bey'e büyük geçmiş olsun; bence verilmiş sadakası varmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA