Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

81'lik Gülman'ın çapkınlığı şoke etti!

İstanbul sosyetesinin, hatta tüm Türkiye'nin konuştuğu tek konu; Feryal Gülman'ın, 21 yıllık eşi Kemal Gülman'a 200 milyon liralık tazminat istemiyle açtığı boşanma davası. Önceki akşamdan beri resmen telefonlarım susmuyor! Feryal Hanım'ın istediği rakam, Türkiye için bir rekor tabii ama insanların ağzına doladığı asıl konu; 81 yaşındaki Kemal Gülman'ın 22'lik sevgili bulması... Şimdiye kadar 'yasak aşk'ların envai çeşidine şahit olan sosyete; 1932 doğumlu Kemal Gülman'ın, 1991 doğumlu genç bir kızla eşini aldatmasına şaştı kaldı!!!

HERKES BU KONUYU MERAK EDİYOR?
Herkesi şoke eden bu aldatmada sosyetenin konuştuğu bir diğer konu da; Feryal Gülman'ın bu evlilik için dinini değiştirip değiştirmediği... İddialara göre; Müslüman olan Feryal Hanım evlendiğinde, Musevi olan eşinin dinine geçmemiş ancak oğlu doğacağı zaman Musevi olmuştu. Yine iddialara göre; oğlu iki din arasında kalmasın ve babasının dinine geçebilsin diye Musevi olmuş. İddiayla ilgili görüştüğüm Feryal Gülman'ın erkek kardeşi, "Bu iddiayı ben de duydum ama kendisiyle bu konuda hiç konuşmadım" dedi. Şimdi Feryal Hanım'ın Musevi olup olmadığı, eğer öyleyse yeniden Müslüman olup olmayacağı merak ediliyor. Bettina Machler de Cem Hakko için Museviliği seçmişti.

KEMAL GÜLMAN MASLAK SHERATON'A TAŞINDI
* Feryal Gülman, eşinin yasak aşk yaşadığını iddia ettiği; Ulus'taki bir hastanede resepsiyonist olarak çalışan 22 yaşındaki T.B.'ye dava açmaya hazırlanıyor.
* Mahkemenin evden uzaklaştırma cezası verdiği Kemal Gülman, Maslak Sheraton'a yerleşti. Feryal Gülman ise Bebek'teki dillere destan evlerinde kalıyor.
* Kemal Gülman, telefonlarını açmayan eşi Feryal Hanım ile barışabilmek için araya hatırlı dostlarını sokmuş. Ancak Feryal Hanım, "Son 1.5 aydır neler çektiğimi ben bilirim ve bu saatten sonra barışmamız mümkün değil" diyor.
* Feryal Gülman, 1.5 aydır yaşadığı sıkıntılı günlerin ardından "Şimdi daha huzurluyum" diyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA