Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bayrama özel eğlenceler

Ateş dağlı Kum'da çalacak
Türkbükü'nün en iyi otellerinden biri olan Kuum Hotel, bayramın ilk gününde çok özel bir partiye imza atacak. Uzun yıllar sonra yolu Türkbükü'ne düşecek olan ünlü DJ Suat Ateşdağlı, otelin beach'inde düzenlenecek olan akşamüzeri partisinde tatilcileri eğlendirecek.

Palmarina^da Sertap Erener coşkusu
Palmarina Bodrum'da, bayramın ikinci günü Sertap Erener'in sahneye çıkacağını öğrendim. Halka açık karapark alanında düzenlenecek olan ücretsiz konserde, Bodrumlular'ı eski ve yeni şarkılarıyla buluşturacak olan Erener'in, muhteşem sahne performansıyla bayrama renk katacağından şüphem yok!

Lezzet ve müzik bir arada
Duayen işletmeci Melek Boz'un Bodrum'da açtığı yeni mekanı Elado'da; bayram süresince herkese parmaklarını ısırtan lezzetlere, ruhu besleyecek performanslar da eşlik edecek. Bayramın üçüncü günü ise, 'Haberler', 'Dilenci' gibi dillerden düşmeyen şarkılarıyla Atilla Atasoy sahne alacak; bilginize...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA